Trego o emri i madh i Kosovës për Lepa Brenën, çfarë të tha kur kërceve me të!

Shumë kush në vitet e 80-ta e shihte ëndërr këngëtaren me popullore të asaj kohe në ish Jugosllavi, por Sportisti i Shekullit, ish boksieri i mirënjohur Aziz Salihu, e kishte pasur afër dhe kishte hedhur valle me të!

Shumëkush mezi priste ta shihte në televizion Lepa Brenën duke kënduar, e cila e ka emrin origjinal Fahreta Jahiç, por ‘Zizi’ ynë, emër i madh, fitues i medaljes së bronztë olimpike në vitin 1984, ka kërcyer me të në ato vitet të arta siç shihet edhe në foto.

Reklame

Asnjëherë Aziz Salihu nuk ka treguar se çfarë i kishte thënë gjatë kërcimit me të apo cila ishte porosia për të!

Zizi në mes me Lepa Brenën në valle

Edhe Lepa Brena siç merrej vesh ndihej e nderuar në vitet e 80-ta që kishte përballë Salihun, ndërsa ky i fundit shkrihej. Është hera e tretë që e publikojmë këtë foto, por a thua çfarë i kishte thënë Lepa Brena, presim ‘Zizi’ të na tregoj nëse ka guximin!/BotaSot