Tri femra rra hin një tjetër, dhe në fund e god asin edhe policen!

67

Tri femra janë arr estuar në Prishtinë, nën dyshimin se pas një mosmarrëveshje e kanë sul muar fizikisht një tjetër femër.

Njëra prej të dysh uarave në stacion policor nuk iu kishte bindur urdhrave të zyrtarit policor dhe kishte sul muar fizikisht zyrtaren policore.

Si pasojë e sul mit zyrtarja policore ka pranuar tretman mjekësor, e dysh uara që kishte sul muar policen me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje, kurse dy të dyshuarat tjera janë liruar në procedurë të rregullt. KosovaPress/