Tri makina përfshihen nga zjárri në Shkup

Gjatë ditës së sotme diku rreth orës 9 të mëngjesit në rrugën Otokar Kershovani në afërsi të Rektoratit janë përfshirë nga zjárri tri makina.

Fillimisht zjárri ka shpërthyer në makinën Opel Korsa, supozohet nga ndonjë defekt dhe më pas zjárri ka kapluar edhe dy makina të tjera të parkuara në afërsi të Opel Korsa.

Ekipi i zjárrfikësve ka dal në vendngjarje dhe ka shuar zjárrin duke parandaluar përhapjen e tij.

Nga ky ák sident nuk ka persona të lënduar, por vetëm është shkaktuar dëm material tek makinat të cilat pjesërisht u përfshinë nga flakët.