Trump është sëmurë? Videoja që po i bën amerikanët të kenë dyshime

Pas një deklaratë të bërë në vizitën e tij në Akademinë Ushtarake në West Point në SHBA janë ngritur shqetësimet se presidenti Donald Trump nuk është mirë me shëndet.

Në një moment gjatë fjalimit, Trump përdori të dyja duart për të ngritur një gotë ujë. E pasi piu e uli gotën me shumë kujdes.

Reklame

Këto dy detaje ishin të mjaftueshme për turmën dhe në rrjetet sociale po përhapet hashtagu “#TrumpIsNotWell” ose “#Trumpnukështëmirë”.