Tuna bëhet nënë për herë të dytë! (FOTO)

Që prej se u zbulua se ishte shtatzënë, këngëtarja e famshme Altuna Sejdiu e njohur si Tuna u bë top temë e mediave rozë.

Sot këngëtarja ka lindur një djalë, të cilin bashkë me partnerin e saj Patris Berishën e pagëzuan me emrin Zen.

Reklame

“Luta Zotin të më sjellë një mashkull që do më dojë përgjmonë ai më dha dy djem, Tian dhe Zen”
Ndryshe, ky është fëmija i dytë i këngëtares së famshme Tuna Sejdiu.