Tuna ka një diagnoz për koronavirusin (foto)

Derisa në rrjetet sociale po publikohen informacione të ndryshme se si zhduket ky virus dhe disa mënyra se si duhet të kujdesemi për veten, Tuna ka publikuar diçka tjetër.

Këngëtarja hyri në Instagram për të publikuar një fotografi ku shihet një prezantues të CNN, nën të cilën shkruan “Se ksi i vazhdueshëm vr et koronavirusin”.

Reklame

Tuna i bëri shenjë kësaj pjese dhe e ndau me ndjekësit e saj.