Turiqa rrëzon dy avionë të règjimit sirian (VIDEO)

Turqia ka rrëzuar 2 avionë të tipit SU-24 të regjimit sirian gjatë operacionit që po zhvillon në këtë vatër lufte.

Lajmi është konfirmuar edhe nga ministria e mbrojtjes të cilë në një postim thuhet se: “Në Idlib u shkatërrua sistemi i mbrojtjes ajrore të regjimit që rrëzoi dronin tonë dhe 2 sisteme të tjera të mbrojtjes ajrore. Gjithashtu janë rrëzuar 2 avionë të tipit SU-24 të regjimit që su lmuan avionët tanë”

Reklame

Shikoni pamjet e sigururara nga agjencia Anadolu: