“Turp të kesh, një mysliman nuk pozon me një femër kështu”, Salah merr lumë k ritikash…

76

Su lmuesi i Liverpulit, Mohamed Salah, para disa ditësh ka dalë në kopertinën e revistës “GQ Middle East”, duke pozuar në krah të modeles brazilane të Victoria Secret, Alesandra Korine Ambrozio.

Ky photoshoot duket se ka sjellë shumë p olemika në Egjipt dhe jo vetëm. Salah është një mysliman i devotshëm dhe këtë gjë e tregon sa herë shënon gol duke u falur, por edhe gjatë jetës së tij të përditshme.

Kështu që reagimet nga myslimanët rad ikalë kanë qenë disi të ashpra. Në rrjetet sociale ata kanë shprehur mospëlqimin e këtyre fotografive që kanë bërë xhiron në rrjet.

“Të të vijë turp, një mysliman nuk pozon me një femër kështu”, “Skandal Publik”, “I magjinoni nëse një grua myslimane e bën këtë gjë”, kanë qenë disa nga komentet kundër Salahut.