Turqia në Kosovë do të instaloj teknologjin e prodhimit të Droneve ushtarake

Burime të sigurta nga industria dhe Teknologjia e kompanive Turke! Bayraktar dhe Roketsan Flasin per nje projekt madheshtor ( sherbimet e intelegjences ushtarake Turke kan vendosur dy pika në Glob ku do të instalohet teknologjia e prodhimit të Droneve 1- Ne portat e Europe’s në Kosovë dhe 2- Në Krimea!

Arsya e ketyre dy vendeve eshte historike, tradicionale, vllazerore, strategjike dhe ushtarake!
Sherbimet e intelegjences Serbe humben kohe kot disa Muaj duke bredh në Stamboll Ankara , Moske per t’a ndaluar ket projekt…

Reklame Custom Text

Armata e Kosovës FSK do të paiset me tri gjera qe i endrrojn edhe fuqit e medha!
1- infrastruktur te pergaditjes dhe instalimit të bazes ushtarake
2- Teknologji me moderne të Droneve vrojtuse dhe su lmuse
3- Akademi të studentëve kadetve të FSK -se në pergaditjen e programeve dhe zotrimit të Droneve..

Edhe kompania Roketsan ka shpreh deshiren e integrimit të studentëve inxhinjerise në projektet e shumta të sistemeve Raketore…

Ne të ardhmen e afert mund të paiset FSK-ja me sistemin raketor Bora dhe Divan që garantojnë territoret shqiptare të Ballkanit jan ombrellë e hekurt qe nuk deperton Arma kundershtare e fqinjeve…
Vizita e Ministrit të Mbrojtjes Anton Çunit në Turqi eshte vizita me efikase historike e një Ministri të mbrojtjes shqiptar

Shkumbin Muriqi