Turqit e “kallin” për Blerim Destanin (Video)

Turqit e “kallin” për Blerim Destanin

Aktori tetovar, Blerim Destani po shijon kohën në Turqi, ku nuk i ka munguar mikpritja.

Aj në ‘TikTok’ ka shpërndarë një video ku duket i rrethuar nga disa artist të rrugës që këndojnë dhe bëjnë muzik për Blerim Destanin. /Tetova1

Video: https://vm.tiktok.com/ZMdFqxMKk/