TVja e Bokit paralajmëron se opinioni do të befasohet nga e vërteta për rastin Haraçi

Në faqen e ‘1tv’ në në Facebook dhe Instagram njoftohet se “opinioni do të befasohet nga e vërteta për rastin “Haraçi”.

“Gjatë kohë ndërpremë publikimet në profilet tona. Publikimin tonë të parë ia përkushtojnë njeriut që krijoi ‘1Tv1’, Bojan Jovanovskit i cili luftoi për çdo punëtor në televizion të ketë trajtim të dinjitetshëm, njeri që ishte shok me çdo të punësuar në 1TV” thuhet në faqen në Facebook të 1TV, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga kjo faqe shtojnë se opinioni do të befasohet nga e vërteta për lëndën ‘Haraçi’.

Për shkak të gjendjes shëndetësore të avokatëve të Janevës, anulohet seanca për rastin “Haraçi”
Ndryshe, Bojan Jovanovski i cili është pronar i këtij televizioni, akuzohet për disa vepra penale në rastin Haraçi.