U kap me pis toletë në Audi Q7/ Sa vite bu rg rrezikon Fjolla Morina

Advertisment
HTML Image as link

Këngëtarja Fjolla Morina, ka pranuar në policinë e Kukësit se ar ma e zjarrit pis toletë tip “Zoraki” dhe 23 fishekë, i përkisnin asaj.

“Unë i ndërroj shpesh çantat dhe armën e kisha vënë disa kohë më parë, pikërisht në çantë. E kam harruar aty, dhe sot e mora çantën pa ditur që pis toleta ishte ende aty brenda dhe udhëtova drejt Shqipërisë”, është shprehur ajo.

Reklame Reklamë:
Qries

Këngëtarja u kap në vijën e dytë të kontrollit në Morinë, teksa po udhëtonte me një makinë “Audi Q7”.

Policia sekuestroi edhe një pis toletë lodër si dhe ka arr estuar edhe dy personat e tjerë, të cilët po udhëtonin me të, përkatësisht F.M., 29 vjeç dhe F.S., 29 vjeç.

Pas arr estimit këngëtarja përfundoi në spital për shkak se nuk po ndihej mirë.

Çështja pe nale është regjistruar në Prokurorinë e Kukësit, mbi ak uzën e “Tra fikimit të ar mëve dhe mun icioneve” kryer në bashkëpunim.

Kjo ak uzë parashikon një dënim nga 10 deri në 20 vite bu rg.

Por edhe nëse trafikimi i ar mës nuk është kryer në bashkëpunim, sërish Fjolla Morina, për ar mët që mbante rrezikon një dënim të rëndë, minimalisht me 7 vite bu rg. syrinet/