‘U mbyllën dyert e xhamisë për ibadet, por jo për bamirësi’ Ja gjesti shembullor i imamit të kësaj Xhamie (FOTO)

Në Sarëjer Dedeman imami i xhamisë pas mbylljës së derës së xhamisë për ibadet tani hap për bamirësi , kush ka nevoj merrë kush ska nevoj por ka mundësi të jap edhe ai jap dhe kështu shkon tek nevojtarët bëmirësia .

Një xhest i mirë nga hoxha Abdusamet Çakır.