U rra h nga bashkëshorti në Zvicër, vd es shqiptarja pas një jave në kujdes intensiv

Shqiptarja e Kosovës, F.B ka vdekur në Zvicër, pas një jave në kujdesin intensiv, shkruan media zvicerane ’20 minuten’.

Më 12 mars, dyshohet se ndodhi një kon flikt mes çiftit N.B dhe F.B, që përfundoi me dhu në fizike.

Gjithçka ndodhi në shtëpinë e tyre në Schafisheim. Çifti kishte tre fëmijë nga lidhja bashkëshortore, ndërsa njëra nga vajzat kishte lajmëruar rastin e dhu nës në familje.

Burri 46-vjeçar nga Kosova është arr estuar dhe do të jetë në parabu rgim për 3 muaj.

Sipas Zyrës së prokurorit lokal, ai nuk kishte asnjë ndjekje pe nale në të kaluarën.

Fqinjët e çiftit kosovar thonë se janë të befasuar me ngjarjen, pasi ata shquheshin për raportet e mira mes tyre.