U vaksinuan më shumë se 4 milionë njerëz, shikoni se çfarë po ndodh në Izrael tani (video)

Në Izrael këto ditë jeta po zhvillohet sikur koronavirusi të mos kishte ekzistuar kurrë.

Çelësi i suksesit është vaksinimi i zbatuar me sukses, që ka çuar në lehtësim të masave anti-Covid.

Numri i madh i të rinjve që vallëzojnë në lokale, ndërsa muzika dëgjohet me volum të lartë dhe aty bëhet jetë normale janë rezultat i vaksinimit të më shumë se katër milion izraelitëve të vaksinuar me vaksinën Pfizer.

Për shkak të një situate të tillë të favorshme epidemiologjike, Ministria e Shëndetësisë e këtij vendi po shqyrton anulimin e vendimit për të mbajtur maska jashtë.

 

Sidoqoftë, ky është vetëm një hap drejt qëllimit të autoriteteve izraelite, të cilat synojnë imunizimin e plotë të të gjithë banorëve të rritur.