UEJL me konferencë ndërkombëtare për Covid19 (video)

Fakulteti për biznes dhe ekonomi, bashkë me Fakultetin e shkencave teknologjike në Universitetin e Evropës Juglindore dje e filluan Konferencën e katërt ndërkombëtare me temë Kovid -19.

Në konferencë me fjalimet e tyre u drejtuan edhe ministrat e financave dhe ekonomisë, Fatmir Besimi dhe Kreshnik Bekteshi.

Reklame

Qëllimi i Konferencës është dhënia e sugjerimeve dhe propozimeve konkrete me qëllim të tejkalimit të krizës ekonomike të shkaktuar nga korona virusi.