Uka Aliti: Dy veturat e EVN-së u dogjën njëra pas tjetrës pas mesnate

Advertisment

Për djegien e veturave të EVN-së, në vendngjarje ka folur edhe shefi i Njësitit të Kundëzjarrit në Tetovë, Uka Aliti. Ai nuk i di shkaqet dhe kryerësit e aktit, por thotë se denoncimi për zjarrin te ata është bërë në ora 00:30.

“Obligimi ynë është të shuajmë zjarrin, ndërkaq punëtorët pranë SPB Tetovë do të dalin me siguri për detaje dhe raport të sigurt se nga ka ardhur zjarri”, tha Aliti për TV21.

Reklame

Ai sqaroi se derisa kanë qenë duke e lokalizuar zjarrin në njërin lokacion, ka shpërthyer zjarr edhe në tjetër veturë të EVN-së në Bllok 70.