Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës janë ulur me një mesatare prej 7.76%.

Çmimi me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 49.50 denarë / litër.

Çmimi i EUROSUPER BS-95 do të shitet për 52.00 denarë.

Çmimi i EURODIESEL do të kushtojë 42.50 denarë për litër.
Çmimi i vajërva të lehta do të shitet për 30.50 denarë për litër.

Që do të thotë lirohet për 4 denarë dizeli, kurse benzina për 2.5 dhe 2 denarë