Ushtarët e UÇK-së: Edhe një jetë do të l uftonim për Kosovë (VIDEO)

Advertisment

Këtë javë në emisionin nKosovë show kanë qenë mysafirë ish pjesëtarët e UÇK-së.

Ata shtuan se nuk friksohen nga asnjë gjykatë dhe do të luftonin një jetë nëse do të ishte nevoja.

Reklame

Ndiqeni emisionin e plotë: