Ushtari i Lirisë nga Likova, Arsim Shaqiri, thumbon funksionarët e BDl së

Advertisment

Arsim Shaqiri nga Likova ka qenë një ndër pjesëmarrësit e parë të UÇK-së në komunë të Likovës, dhe ka qenë pjesë UÇK-së në njësinë speciale Skënderbeu, Ka reaguar ashpër ndaj funksionarëve të Bdi-së. Ai reagon për shkak se është anashkaluar Komandati i Togut Rexhai Shaqiri I cili është lënë në harresë nga funksionarët e BDI – së dhe nuk u është punësuar asnjë familjar i tij.

Arsimi kërkon që sa më shpejtë edhe djalit të Rexhailit, Amirit ti gjendet një vend pune sikur familjarët e funksionarve të BDI-së. “Amiri me shumë se gjithë meriton se jeni ngritur në krah të mundit dhe djersës sonë”, thotë Arsim Shaqiri.