Uthulla largon yndyrën prej enëve

25
#

Tiganet dhe enët tjera të kuzhinës gjatë përgatitjes bëhen me yndyrë dhe disa të tjera duke u përdorur shumë ndryshken.

Kështu pos detergjenteve këto ju mundeni t’i pastroni edhe në kushte shtëpie, krejt çka ju duhet të përdorni është uthull dhe sodë buke, transmeton televizioni publik.

Lëreni tiganin tuaj me yndyrë ose ndryshk në uthull për disa orë dhe më pas shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Më pas do ta keni gati për përdorim dhe gjithashtu, të pastër.