V ktima më e madhe në Ramanli kishte vetëm 11 vjet, dy të tjerët ishin më të vegjël

Është zbuluar identiteti dhe mosha e fëmijëve që mbetën të vdekur pas shpërthimit të bombolës së gazit në fshatin Ramanli në Kumanovë, përcjell TV21.

Sipas informacioneve që po qarkullojnë nëpër media, më i madhi nga fëmijët ka pasur 11 vjet kurse dy të tjerët kanë qenë njëri i moshës 9 vjeçare kurse tjetri 8-të vjeçarë.

Reklame

Inicialet janë:… S.B 11 vjeç, F.S 8 vjeç, S.S 9 vjeç./TV21/