Vajza e Berat Buzhales ndan shtratin me dy shoqe kineze (FOTO)

Berat Buzhala është gazetari i njohur kosovar, shkrimet, analizat dhe postimet e të cilit çdo herë përcillen më kureshtje.

Natyrisht as këto ditë nuk kishte si të mungoi nje postim nga ai, që kthen 360 shkallë vëmendjen kah Buzhala, shkruan “Kosovarja”.

Reklame

Përderisa paniku është ajo që ka kapluar qytetarët e Kosovës qysh me tu shfaqur mundësia e koronavirusit në vend, vajza e Berat Buzhalës ndan shtratin e saj me dy shoqet kineze, madje njëra nga Wuhani.

Këtë Buzhala e arsyeton me atë se nuk duhet të jemi racist dhe tu hedhim fajin kinezëve për Covid-19.

Ndër të tjera, ai shkruan: “Këto situata tejkalohen me dashuri dhe solidaritet”.

/Kosovarja/