Vajza e Ikballe Hudutit duke qeshur: Do ta luftojmë Amerikën e Izraelin (VIDEO)

Zehra Haduti, e bija e të arr*estuarës Ikballe Berisha-Haduti, në një intervistë për televizionin “Nasr Tv”, kishte folur për lu ftën ndaj Amerikës dhe Izraelit.

Zehra, e cila ndodhej për studime në Iran, kishte thënë se vendi i saj Kosova nuk është vend islamik dhe me gjithë eksperiencën që kishte marrë në Iran do ta përdorin në shtetin amë.

Unë jam Zehra Huduti nga Kosova, vendi më i ri në Evropë, para 12 vitesh i njohur si ish-Jugosllavia. Pas lu*ftës ne u pavarësuam dhe janë bërë 11 vite që ne jemi të pavarur dhe një vend i ri.Unë studioj në Iran. Tash jam në këtë konferencë, për ri-zgjimin islam. Kjo është shumë e rëndësishme për vendin tim që nuk është një vend islamik. Unë kam nevojë për diçka të tillë si kjo konferencë, që të mund të bëjë diçka në vendin tim pas kësaj konference” kishte thënë ajo.

Zehra, duke qeshur ishte shprehur se gjithë myslimanët janë të bashkuar dhe do ta lu*ftojnë Izraelin dhe Amerikën.

Myslimanët janë të bashkuar. Por, me këtë konferencë, ne mund ta lu*ftojmë Izraelin dhe Amerikën”, kishte deklaruar ajo mes tjerash.