Vajza nga Shkupi që u shërua nga Koronavirusi incizon këngë për mjekët (Video)

Kjo është një nga 12 pacientet në Maqedoni që është sheruar nga Koronavirusi. Bëhet fjalë për vajzën nga Shkupi, Mihaela Janevska, transmeton Gazeta Lajm. Ajo është bë e njohur në opinion me këngën “Stand by me” që e ka xhiruar dhe e ka publikuar në internet, duke ua dedikuar mjekëve dhe personelit mjekësor.

Videon mund ta shikoni në këtë

Reklame