Vaksina do të jetë gati për 12-18 muaj? Cana: Tu përmbahemi rregullave deri sa të jetë gati vaksina (VIDEO)

Të gjithë po presim vaksinën kundër virusit Covid 19.

Por deri sa nuk është gati vaksina ne duhet të mbrohemi dhe të kemi sa më pak të infektuar. Kështu tha infektologu Fadil Cana. Ai thekson se duhet kohë deri sa të jetë gati vaksina e parë. Sipas tij testimi i vaksinës duhet të kalojë në disa etapa dhe zakonisht shkon deri në 12 apo 18 muaj.