Vali Corleone: I kam pasur 1 mijë femra për 1 javë , ia kalova edhe Cazanoves (VIDEO)

Është rikthyer në shfaqjen televizive Vali Corleone. Ai ka qenë pjesë e emisionit n’Kosovë Show.

I pyetur për shumë çështje, ndër të tjera tha se ai e kontrollon botën dhe se taksën me Serbinë e venosi ai dhe ishte propozim i tij, por që Qeveria e Kosovës e votoj. Ai ka folur edhe për ‘raportet’ me Donald Trump dhe shumë emra tjerë të famshëm.

Reklame