Vazhdo të bie vlera e Bitcoin

Kriza në tregun e valutave digjitale vazhdoi sot, me bitcoin duke rënë në nivelin më të ulët në pesë muaj.

Monedha digjitale më e vjetër në botë ka humbur 8 për qind të vlerës së saj dhe aktualisht po tregtohet me një çmim prej 29.674,25 dollarë, sipas CoinMetrix, raporton CNBC.

Reklame

Valutat tjera digjitale janë gjithashtu nën presion të fortë.

Etherum u përmbys me 8 për qind, dhe dodgecoin me më shumë se 16 për qind.

 

Tregtarët kanë paralajmëruar se rënia nën nivelin e 30.000 dollarëve amerikanë mund të çojë në humbje të mëtejshme.