Vazhdon dezinfektimi në Komunën e Tetovës (FOTO)

Angazhimi dhe ndihma e të gjithëve është e mirëseardhur dhe e nevojshme, duke marrë paraysh faktim se vetëm përmes një mobilizimi të plotë shoqëror do të mund ta fitojmë luftën kundër përhapjes së #COVID19;

Një falemnderim dhe mirënjohje publike për kompaninë ANRRA CENTRUM, e cila sot me 2 kamionë ndihmoi në dezinfektimin e rrugëve të qytetit;
#QëndroNëShtëpi #ShpëtoJetë” Teuta Arifi