Vazhdon edhe sot intervistimi i Ali Ahmetit para Gjykatës ndërkombëtare

Advertisment

Intervistimi i kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDl), Ali Ahmeti nga ana e Prokurorisë speciale për krime të luftës në Kosovë,

që filloi dje paradite në hapësirat e misionit juridik ndërkombëtar të Bashkimit Evropian, EULEKS, pritet të vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Reklame

Intervistimi i parë i Ahmetit filloi dje në orën 9:30 dhe zgjati deri në orën 18:00, kur ai u largua nga selia e EULEKS-it, me ç’rast nuk dha deklaratë për media.

Deri më tani nuk kurrfarë informata lidhur me intervistën, as nga Ahmeti, as nga organet ndërkombëtare të hetuesisë para të cilave ai dha deklaratë.