Vazhdon larja dhe dezi nfektimi i rrugëve në komunën e Tetovës

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi ka bërë të ditur aktivitetet e reja në institucionin që ajo drejton duke thënë se po vazhdon larja dhe dezi nfektimi i rrugëve në komunën e Tetovës.

Sipas saj mbrëmë u janë larë dhe dezin fektuar: Bulevardi Industrial, rruga D ervish Cara si dhe rruga J Sandanski!

Reklame

Sipas planit operativ do të lahen dhe dezin fektohen të gjitha rrugët primare dhe dytësore ne teritorin e komunës së Tetovës.