Vazhdon rekonstruimi i Stacionit Hekurudhor – Tetovë (FOTO)

Advertisment

Festim Halili në rrjetin e tij social facebook shkruan:

Vazhdon rekonstruimi i Stacionit Hekurudhor – Tetovë

Reklame

Çati tërësishtë e rinovuar ,Tualete të reja për 3 kategori në hapësirën pritëse🛗🧻

Kamera që mbulojnë 360° të hapësirës vrojtuese të stacionit.🔍🔎🎥 ,Trasa e hekurudhës e rikonstruar me pragje dhe zhavor të ri 🚉, Kanalizim dhe jamë septike 🪄 ,Dyer dhe dritare të reja PVC ,Fasadë tërësishtë e re dhe e izoluar🚧

Projekt i ri për parkun e stacionit të hekurudhës: ndriçim, gjelbrim, fontana, rrugica për këmbësorë, pemë.🛣🏞 Parking i asfaltuar dhe i markuar me ngjyrë Vendosja e trarit të parkingut🎋 ,Zyra të reja🎛 ,Orë të madhe tradicionale 🕰etj

📌 Shënim: Ky vend tanimë ndalon së qenuri zonë e erët e qytetit, por do të shndërrohet në vend pritës për qytetarët.

Vazhdon rekonstruimi i Stacionit Hekurudhor – Tetovë 🏫✅Çati tërësishtë e rinovuar 🏚✅Tualete të reja për 3 kategori në…

Gepostet von Festim Halili am Samstag, 19. September 2020