Vd ekjet nëpër motelet e Gjilanit nuk ndalen, ja arsyeja

Prosti*tucioni ka shënuar rritje në Kosovë qoftë përmes qendrave të masazheve lokaleve të natës e deri tek vajzat që ofrojnë mar*ëdhënie sek*suale me para.

Kështu ofrimi i marë*dhënieve sek*suale me para ka shënuar rritje të madhe në Gjilan ku nga kjo mënyrë shumë persona të moshuar po e pës*ojnë duke vde*kur nëpër mot*elet e qytetit. At*ak kardiak janë shumica e vikt*imave të moshuara që vde*sin gjatë marë*dhënieve sek*suale në Gjilan krejt kjo për shkak të konsumimit të medikamenteve siç është ‘via*gra’.

Kështu mbrëmë një tjetër person ka vde*kur në një mo*tel ‘Dardani’ në Gjilan. Vik*tima që është gjetur në motel i vde*kur është i moshës 72 vjeçare ku ai derisa po kryente marrëdhënie sek*suale me një grua të cilës identiteti dhe mosha momentalisht nuk i dihet. Gruaja e cila ishte me të dhe po i ofronte marrëdhënie sek*suale në këmbim të parave ka ikur nga vendi i ngjarjes. Policia e Kosovës ka konfirmuar rastin dhe ka treguar se tanimë rasti po het*ohet kurse trupi i vikt*imës është dërguar në obd*uksion.

“Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se është gjetur pa shenja jete vik*tima mashkull K/Shqiptar. Njësit relevante kanë dal në vendin e ngjarjes ku ekipi mjekësor e ka konstatuar vde*kjen e vik*timës. Me vendim të prokurorit trupi i pajetë është dërguar në IML për obdu*ksion” ka deklaruar Ismet Hashani zëdhënës i Policisë rajonale të Gjilanit./Pa Cenzurë