Vdèkja trágjike e 33 vjeçarit nga Bogovina, policia jep detajet

Njoftim i SPB Tetovë

Dje (15 shkurt) në ora 17 e 15 minuta në SPB Tetovë është raportua se rreth orës 16 e 30 minuta në një kompani në Bogovinë të Tetovës,

derisa kanë kryer detyrimet e punës i punësuari J.S. (33) nga ky fshat ka pësuar lëndime fatale nga të cilat ka ndëruar jetë në vend, kurse personi S.I. (31), gjithashtu punonjës i ndërmarrjes,

ka marrë lëndime të rënda trupore, të cilat janë konstatuar në Spitali Klinik i Tetovës.

 

Prokurori Publik dhe ekipi nga SPB Tetovë kanë kryer inspektim të plotë dhe meren masat për dokumentimin e rastit.