Vedati vjen më mesazhin më interesant për koronavirusin (VIDEO)

Fushatës “Rri në shpi” i është bashkuar edhe aktori dhe humoristi kosovar, Vedat Bajrami

Ai në një postim në Instagram me një video ka bërë një mesazh tepër interesant.

Vedat ka thënë se populli i Kosovës ka kaluar edhe sfida të tjera, si lufta, largimin nga shtëpitë madje edhe qëndrimin pa rrymë me orë të tëra.

Krejt në fund të videos humoristi ka dhënë edhe mesazhin se rreziku nga pandemia kalohet vetëm duke qëndruar në shtëpi. /GazetaExpress/

VIDEO: https://www.instagram.com/p/B9zYjOlpld5/?utm_source=ig_embed