Vejseli nga BESA: Të bëhemi bashkë kundër armikut të panjohur

Advertisment

Mjeku Edmond Vejseli, përfaqësues i Lëvizjes Besa gjatë emisioni Rruga drejt në Alsat ka bërë apel që të gjithë të angazhohen çër tejkalimin e situatës së koronavirusit.

Vejseli porositi që të lihen anash ngjyrimet politike dhe tiu dilet në ndihmë qytetarëve.

Reklame

“Pa marrë parasysh ngjyrave partiake, të gjithë duhet bërrë bashkë, duhet të bashkëpunojm e tju ofrojm shërbime sa më cilësore qytetarëve tanë. Ata kan nevojë për ne, për doktorët e spitalet tona”, ndër të tjerash Vejseli në emision.