Veles, kafenetë dhe parqet përplot me qytetarë (VIDEO)

Edhe në Veles si në mbarë vendin njerëzit shpejtonin para fillimit të orës policore. Qytetarët kohën e lirë e shfrytëzuan për shëtitje, blerje dhe kafe.

Të rinjtë në këtë qytet nuk i respektojnë masat. Të mbledhur në grupe, pa ruajtjen e distancës dhe nuk përdornin maska. Banorët e Velesit nuk kishin shumë vërejtje për ndalesën e lëvizjes, por thonë se kjo nuk duhej të ishte në mënyrë selektive.

Reklame