Vëllai i Nasim Haradinajt ishte dë*nuar dhe rra*hur bru*talisht nga serbët në moshën 16 -vjeçare

Advertisment

Ballina Lajmi i Dites
Lajmi i DitesPa Censurë
Vëllai i Nasim Haradinajt ishte dë*nuar dhe rra*hur bru*talisht nga serbët në moshën 16 -vjeçare
November 28, 2020

Vëllai i Nasim Haradinajt ishte dë*nuar dhe rra*hur bru*talisht nga serbët në moshën 16 -vjeçare
Ish-kryetari i komunës së Kaçanikut, Xhabir Zharku ka treguar se si vëllai i Nasim Haradinajt, Agroni ishte dë*nuar politikisht me tre vite e shtatë muaj bur*gim në moshën 16-vjeçare.
Zharku ka publikuar në llogarinë e tij në Facebook, një foto të Agronit me gjyshen e tij, e cila ishte realizuar pas dërgimit nga burgu në spital, meqenëse ishte rrahur.

Reklame

“Kjo foto flet sa 1000 fjal, nëpermjet saj pasqyrohet Lu*fta e brezave për Liri dhe Pavarsi. Buzëqeshja pas tor*turave tregon guximin,përkushtimin dhe besimin në rrugen e Lirisë. Prandaj vendosa që nëpermjet kësaj foto të ju uroj Festat e Nëntorit të Lavdis Kombëtare”, ka shkruar Zharku.

Postimi i plotë:
Agron Haradinaj me gjyshen në foto! Fëmija i vetëm 16 vjeçar në ish Jugosllavi, e ndoshta edhe në Botë si i dënuar politikisht me 3.7 vite burg.

Agroni është vëllai i Nasim Haradinajt, dhe kjo foto në spital është realizuar pas dërgimit nga burgu në spital ku ishte rrahur, atëherë vetëm 16 vjeçar.

Kjo foto flet sa 1000 fjal, nëpermjet saj pasqyrohet Lu*fta e brezave për Liri dhe Pavarsi. Buzëqeshja pas tort*urave tregon guximin,përkushtimin dhe besimin në rrugen e Lirisë. Prandaj vendosa që nëpermjet kësaj foto të ju uroj Festat e Nëntorit të Lavdis Kombëtare.

Lavdi Dëshmorëve të Kombit.
Rrespekt Luf*tëtarëve të Lirisë.
XH.ZH