Vëllezërit Haradinaj bashkë në bjeshkë

35
#

Vëllezërit Haradinaj e kanë sh.frytëzuar këtë ditë p.ushimi që të ikin nga të nxehtit.

Kryeministri në largim, Ramush Haradinaj, deputeti Daut Haradinaj, dy vëllezërit e tjerë, Frashëri dhe Vetoni, si dhe nipi i tyre, djali i dëshmorit të kombit, Shkëlzen Haradinaj, Luani, kanë qëndruar në bj.eshkën e Shtedimit.

Në fotografinë e publikuar në rrjetin social “Facebook” nga Daut Haradinaj, vëllezërit shihen së bashku në bj.eshkën e Shtedimit.