Vëllezërit përleshen për çorape, njëri përfundon me hundë të thyer

29

Të dyshuarit me iniciale Z. B. nga Prizreni, i është caktuar masa e parabu rgimit për 1 muaj, pasi që i njëjti po dyshohet për dy vepra pe nale, lën dim i rëndë trupor, në lidhje me veprën pen ale të dhu nës në familje.

Sipas njoftimit nga Gjykata e Prizrenit rasti ka ndodhur me datë 9 qershor rreth orës 10:30 të mëngjesit në Prizren.

“Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë e përbashkët ku jeton i pandehuri Z. B. me vëllain e tij të dëmtuarin A. B.

Pas një fjalosje dhe mosmarrëveshje të çastit rreth një palë çorape, derisa i dëmtuari A. B. ia kishte derdhur çajin në gjoksin e të pandehurit,

 

i pandehuri Z. B. e kishte sul muar duke e go ditur me gru sht në fytyrë, me ç’rast sipas raportit mjekësor i dëmtuari pëson thyerje të ashtit të hundës”, thuhet në njoftim.