“Veritas” me akuza të reja për punën në Universitetin e Tetovës

Advertisment
HTML Image as link

Revista “Veritas” me akuza të reja për parregullsi në Universitetin e Tetovës. Përmes një publikimi të ri, “Veritas” pretendon se nga 14 disertacionet e verifikuara të doktorantëve, 12 kanë rezultuar plagjiaturë.

Sipas “Veritas”, Rita Halili Idrizi, Selim Qerkezi, Zamira Begjeti, Nagib Rufati, Ekrem Hismani, Emira Bexheti Hamzai, Avdil Nazifi, Destan Halidi, Albulena Beadini, Nadir Ajruli, Nexhmedin Abazi dhe Mirlind Bexheti kanë bërë punime plagjiaturë, respektivisht pa vlerë shkencore.

Reklame

Gjithmonë sipas kësaj “Reviste”, shumica janë publikuar në Revistën “Universi”, në bordin editorial të së cilës janë Nexhbedin Beadini dhe Sheqibe Beadini.