Verona Travel jus jell shërbime të ndryshme, nga bileta udhëtimi deri tek Rent a car

Një nga agjencitë turistike me oferta atraktive që është më seli në Tetovë, edhe këtë herë sjellë gjithashtu oferta nga më të ndryshmet për qytetarët për lëvizje në vende të ndryshme të botës.

Verona Travel me zyrën e saj tek Stacioni i Autobusave në Tetovë ofron bileta udhëtimi me autobus për në Gjermani, Zvicër, Itali, Danimark, Norvegji, Suedi, Turqi, Belgjikë, Austri, Hungari, Slloveni, Bosnjë e Hercegovinë, Kroaci, Shqipëri e Kosovë ndërkohë që gjithashtu ofrojnë edhe bileta udhëtimi me aeroplan për destinacione të ndryshme të botës.

Si pjesë e udhëtimit me këtë agjencion turistik, ofrohen gjithashtu edhe sigurime udhëtimi për udhëtarët, automobilat dhe pronat, ndërkohë që ekskluzivitet është se Verona Travel ofron edhe aranzhmane turistike si verore ashtu edhe dimërore në destinacionet më tropikale të botës.

Mjafton të vizioni zyrën e Verona Travel dhe aty do të informoheni për detaje nga më të ndryshmet lidhur me udhëtimin tuaj të preferuar, kurse krahas këtyre shërbimeve ky agjencion turistik ofron edhe Rent a car.