VËRSHIME NË FSHATIN DOBROSHT-ODRI (VIDEO)

Pas rreshjeve të dendura të shiut, fshati Dobrosht i Tetovës është vërshuar nga uji .

Vërshimi ka ardhur në momentin kur lumi i këtij fshati ka dalë nga shtrati.

Reklame

News33 të gjithë ngjarjen e ka transmetuar drejtpërdrejtë në “facebook” dhe do të vazhdojmë të qëndrojmë në vendin e ngjarjes për t’ju sjellë të rejat e fundit nga terreni.

https://www.facebook.com/watch/?v=271025710816337