Vërshimet në Kosovë, disa familje në Drenas mbesin të ngujuara gjithë ditën (VIDEO)

Si pasojë e reshjeve të dendura të shiut, disa komuna janë përmbytur. Ndërsa komuna e Drenasit duket më e prekura.

Disa familje në fshatin Poklek kanë mbetur të ngujuara që nga mëngjesi, ndërsa ekipet emergjente komunale po mundohen tu dalin në ndihmë qytetarëve të prekur.

Reklame

Hajriz Dobra nga fshati Verbovc bashkë me djemtë e tij ka shkuar që të ndihmojë vajzën e cila me bashkëshortin dhe fëmijët kishin mbetur të ngujuar.

Zonat më të prekura janë qendra e qytetit, Komorani si dhe fshatrat përreth shtratit të lumit ‘Drenica’.