Vesel Memedi: Mandati i kryeministrit në duart e shqiptarëve! (VIDEO)

Advertisment

Intervista me Vesel Memedi, kryetar i Rilindja Demokratike Kombëtare, RDK, në Maqedoninë e Veriut: Mandati i kryeministrit në duart e shqiptarëve!

“Edhe LSDM, edhe VMRO, të reflektojnë dhe të kuptojnë drejt rolin konstruktiv, të jashtëzakonshëm që kanë pasur shqiptarët në këto tri dekada, dhe njëherë e përgjithmonë të pranojnë se shqiptarët nuk janë qiraxhinj në këtë vend, por janë njerëz që e kanë në pronë, ashtu siç e kanë edhe maqedonasit, dhe për ta dëshmuar se janë për një shoqëri për të gjithë, duhet me çdo kusht të pranojnë kryeministrin e parë shqiptar, që është pozicioni më i lartë politik në shtet, dhe në këtë mënyrë do të dëshmojnë se politika e kaluar ka përfunduar dhe tani po fillon një epokë e re e të bërit politikë këtu në Maqedoninë e Veriut.”./abcnews.al/