Vesel Memesi e shqyrton mundësin e mos pjesëmarjes në zgjedhje (VIDEO)

Rdk shqyrton mundesine e mos pjesmarjes ne zgjedhje.

Vesel Memedi thote se nuk duhet te coptohet vota shqiptare dhe se nuk duhet te koalicionohet me parti maqedonase.

Reklame

VIDEO: