Veseli: Dënimi për mosmbajtje të maskave të bëhet 50 euro

Advertisment

Përfaqsuesi i Lëvizjes Besa Edmond Veseli si ftuar në panel me gazetaren Arta Tahiri në Rruga drejtë ndër shumë tema të tjera ka folur edhe në lidhje me

situatën me Covid-19 dhe menaxhimin situatës në Maqedoninë e Veriut në raport me rajonin dhe në nivel global.

Reklame

Edmond Veseli: Duke e parë situatën lidhur me denimet për mosmbajtje të maskave duket se qytetarët nuk po e respektojnë këtë masë dhe po e neglizhojnë për faktin se

dënimi është 20 € do të ishte mirë që të rriten denimet me sëpaku në 50 euro dhe të paguhen e pastaj të shohim se a do të shkelet kjo masë, deklaroi Edmond Veseli.