Vdíq vetem 3 ore pas lindjes se vajzes, familja shkon ne Australi per ti permbushur deshiren

Më 11 shkurt të një viti më parë gjithçka përfundoi për Brett Kinloch, por gjithçka filloi për vajzën e tij Ariyan, të cilën mundi ta mbajë në krahë para se të largohej nga kjo jetë.

Edhe pse vinte pas dy vajzave të tjera, Ariya ishte një gëzim i madh për Brettin, edhe pse ai dergjej në një shtrat spitalor.

Raiffesien Bank brenda artikujve
Ishin pak çaste të lumtura, pasi ai do të ndërronte jetë tre orë pas lindjes së saj nga një tumor, në moshën 31 vjeçare.

Ajo ngjarje e lumtur u la në hije nga vajtimi, por një vit më vonë për gruan e 31-vjeçarit, Nicola, dhe për tre vajzat e tij, përfshirë edhe më të voglën që shumë shpejt do të fryjë qiriun e saj të parë, asgjë nuk ka mbaruar.

Nicola Kinloch, e mbetur vetëm pas lindjes së Ariya, me dy vajza të tjera të vogla për t’u rritur mori nga kompjuteri i burrit listën e dëshirave që ai kishte shkruar dhe filloi realizimin nga ëndrra më e madhe: Një vizitë në Australi.

Dhe kështu bëri me tre vajzat. Gjithmonë në emër të Brett.

Ashtu si me Brett në zemrën e saj ajo do të drejtojë Maratonën e Londrës në 2021.