‘Vetëm ujë më dhanë si ndihma’ 80-vjeçarja e sëmurë nga Thumana fle në oborrin e shtepisë (VIDEO)

41

Boom – ‘Vetëm ujë më dhanë si ndihma’ 80-vjeçarja e sëmurë nga Thumana fle në oborrin e shtepisë

Shtepi te shembura dhe goditje e forte psikologjike keto jane pasojat e dates 26 nentor.

Shikoni keto pamje nga kjo familje e cila thote se nuk eshte ndihmuar dhe eshte e semur e cila fle ne oborrin e saj