Vetura godet për vdekje të moshuarin në Hasanbeg të Shkupit

AdvertismentCustom Text

Mbrëmë rreth mesnatës në Hasanbeg të Shkupit, afër xhamisë së vjeter, vetura ka god*itur për vde*kje një të moshuar.

E gjithë kjo ka ndodhur përshak të shpejtësisë dhe personi që ka shkaktuar aks8identin ka ikur nga vendi i ngjarjes.
Mbrëm, si rezultat i pakujdesisë vi8ktimë mbeti Azemi.

ReklameCustom Text

Va*rrimi i të ndjerit do të bëhet pas namazit të ikindisë.